Amina

Vi er forhandler av Amina elbillader

Amina-laderen er designet for folk flest og sikrer at bilen din er ferdig oppladet og klar for en ny dag – hver dag. Du har nok å tenke på i en hektisk hverdag, så la oss ta oss av rekkeviddeangsten. Med en god natts lading, er slike bekymringer en fjern drøm.

Amina-laderen er et trygt og rimelig alternativ som setter bilen og dens funksjoner i fokus. Hvorfor skal du laste ned enda en app når bilen din uansett er den smarteste?

Sammen er vi smarte

Bilen din fungerer ikke med mindre laderen fungerer. Amina-laderen er et lite, men viktig verktøy designet for å komplementere produktet som virkelig betyr noe: bilen din. Den er kompatibel med alle smartladingsystemer fra bilen eller strømleverandøren din – som betyr at du allerede har alle appene du trenger for å lade smart.

Strømbesparende

Amina legger til rette for trygg og rimelig lading som holder strømregningen nede. Ved å lade jevnt og trutt på lav hastighet, unngår du høye strømtopper og overbelastning på strømnettet. Koble til bilen og lad med en gang, så er den klar neste gang du skal ut – eller styr ladefart og tidspunkt for lading via bilen din for å redusere kostnaden enda mer.

Har du kjøpt elbil og ønsker en slik lader er det bare å ta kontakt for mer info.