Pågående prosjekter

Alsaker nytt næringsbygg

Nye industribygg vi holder på med i Storebotn Næringspark.

Bergheim fotballbaner

Installerte to fotballbaner og en syver bane her.

Nordre Kleiven Tveit

Nytt byggefelt med 60 enheter. Avbildet en 6 mannsbolig og en tomannsbolig.

Horsøy byggefelt

Horsøy byggefelt, ca. 30 enheter.

Furuneset boligfelt

Her holder vi på å installere 54 boenheter. eneboliger, tomannsboliger og en firemannsbolig.

Vi har også hatt ansvar for infrastruktur, all kabling og opplegg fra e-verket sin kiosk.

Gatelys, fordelingsskap osv. Boligene installeres etter TEk 10. Det vil si at der er høye krav angående tettinger og gjennomføringer for all utvendig installasjon.  

Utbygger er Fauskanger Bygg. For videre info kan du kontakte BYGGER'N FAUSKANGER v/Gunnar Gulbrandsøy på tlf. 930 63 251 eller e-post gg@fauskanger.byggern.no

Utsikten boligfelt

Her holder vi på med et byggefelt på Skansen, rett før Herdla. Her bygges eneboliger, tomannsboliger og tremannsboliger. Vi har her samarbeid med hopland Bygg og Hefi eiendom.

Kontaktinformasjon. Hefi eiendom AS Tlf. 93006550 E-post:herdla@herdla.no

Ravnanger Hus

Vi har et samarbeid med Ravnanger hus der vi har installert en god del boliger de siste årene. Kontaktinfo: www.ravnangerhus.no

Sokrates barnehage

Vi har overlevert den nye barnehagen på Juvik, Askøy. Den er svært spesiell med 3 stk. barnehagebygg med tårn i hvert. der blir også et administrasjonsbygg. Vi har levert el-anlegg sterk og svakstrøm og sentral driftsstyring. Et utfordrende og spesielt oppdrag som ble gjennomført til både avtalt tid og pris.

Norscrap hanøytangen

Vi er i gang med å installere tre haller for Norscrap West på hanøytangen. Vi leverer her sterkstrtøm og svakstrømsinstallasjonene.